Què fem

  • Àmplia experiència en el món del desenvolupament immobiliari. Àmplia experiència en el món del desenvolupament immobiliari.
  • Estudiem detingudament els riscos potencials de cada projecte. Estudiem detingudament els riscos potencials de cada projecte.
  • Tenim projectes en diferents parts del món. Tenim projectes en diferents parts del món.
  • Desenvolupem plans de contingència per fer front a diferents escenaris. Desenvolupem plans de contingència per fer front a diferents escenaris.
  • Ens involucrem en cada projecte i adoptem la innovació sense defugir els obstacles. Ens involucrem en cada projecte i adoptem la innovació sense defugir els obstacles.
  • Ens assegurem que complirem els nivells i els terminis de qualitat que esperen als nostres clients. Ens assegurem que complirem els nivells i els terminis de qualitat que esperen als nostres clients.
  • Mostrem una actitud emprenedora. Mostrem una actitud emprenedora.
  • Ens centrem en el desenvolupament de projectes per a residències i sales d’emmagatzematge residencials i d’auto-emmagatzematge a Espanya. Ens centrem en el desenvolupament de projectes per a residències i sales d’emmagatzematge residencials i d’auto-emmagatzematge a Espanya.

Qui som

Alexander Ruckensteiner

Alexander Ruckensteiner

Director executiu i fundador
Iván Leis Vázquez

Iván Leis Vázquez

MBA – Soci
Brian McNerney

Brian McNerney

Soci

Els nostres valors

Comprar la casa dels teus somnis al preu just és una decisió immobiliària excel·lent i la nostra feina és fer que segueixis els passos correctes. Decisions immobiliàries com comprar una casa són decisions a llarg termini i nosaltres, a més d’aprofitar al màxim la inversió financera, definim la qualitat de les teves inversions, en part, gràcies al nivell al qual aconseguim reduir l’impacte sobre el medi ambient. Això, per a nosaltres, significa molt més que auditar els materials i els mètodes que fem servir en les propietats que construïm. Significa adoptar un enfocament holístic en tots els aspectes del negoci, que inclou la manera com fem servir els recursos en els nostres projectes.

Creiem que aprofitar i millorar edificis existents o bé construir obra nova amb materials d’alta qualitat i sostenibles és l’opció més responsable. Construïm edificis que perdurin, els dissenyem tenint en compte la qualitat estètica i tractem d’utilitzar materials i fixacions de construcció responsables amb el medi ambient. I sempre busquem que els nostres edificis siguin únics i que reflecteixin la història i les característiques naturals de les seves ubicacions.